Over ons
Van kindsbeen af keek ik op naar mijn vader die slager was. Voor mij was het toen al een uitgemaakte zaak dat ik in zijn voetsporen zou stappen. De eerste vier jaren op de middelbare school KoGeKa volgde ik hotel, daarna slagerij met een specialisatiejaar banket en traiteur. Ik deed ervaring op in de horeca en bij diverse slagerijen.
In 2008 zetten mijn vrouw, Mieke en ik de volgende stap: een eigen slagerij-traiteurszaak. In het centrum van Achel startten wij onze winkel Marelle, vernoemd naar onze twee dochters Marthe en Elle.
Intussen hebben wij een keuze moeten maken en sloten wij op 1 juli 2019 onze winkel. We werken nog steeds vanuit onze locatie in Achel. Maar we hebben te veel werk achter de schermen met het verzorgen van feesten, barbecues en bereide maaltijden. Zo ontstond het idee om vers vlees te leveren aan huis. Neem gerust een kijkje in ons voordelig aanbod.
Graag staan wij klaar om u te voorzien van een (h)eerlijk stukje vlees, ambachtelijk vervaardigd en prijsbewust. Van harte welkom bij Marelle.
Bart Bleyen